Obrt Katija Zivkovic Photography vlasnik je web-stranice Pazija.hr. Pripremili smo ovu Izjavu o privatnosti kako bismo vas informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web-stranici.

Na sva Vaša pitanja ili pritužbe u vezi s našom politikom privatnosti ili rukovanjem osobnim podacima rado ćemo odgovoriti. Kontaktirajte nas putem e-maila info@pazija.hr

Prikupljanje podataka

Osobni podatak jest svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo kada ispunite obrazac ili prilikom prijave na newsletter.

Neosobne informacije i podaci mogu se automatski prikupljati putem naših internetskih servera ili upotrebom “kolačića”. Više o kolačićima pročitajte u nastavku ove Izjave.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web-stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vašu IP adresu, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podatke vašeg uređaja poput postavki hardvera, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

Obrada podataka

Podatke dobivene o Vama upotrebljavamo u jednu ili više navedenih svrha:

Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije pomažu nam da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);

Radi poboljšanja svoje web-stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu svoje web-stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od posjetitelja);

Radi uspostave primarnoga kanala komunikacije s vama;

Radi povremenog slanja e-poruka, koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama itd.

Upotreba kolačića

Kako biste saznali kako upotrebljavamo kolačiće, pročitajte našu Politiku o kolačićima.

Zaštita vaših podataka

Kako bismo zaštitili osobne podatke koje šaljete preko ove web-stranice, primjenjujemo fizičke, tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo i testiramo svoju sigurnosnu tehnologiju. Ograničavamo pristup Vašim osobnim podacima samo na one zaposlenike koji trebaju znati te informacije kako bi Vam pružili neke koristi ili usluge.

Pohrana i rok čuvanja podataka

Svi podaci pohranjeni su u bazama podataka i repozitorijima u Europskoj Uniji. Pohranjene podatke nećemo pohranjivati u državama izvan Europske Unije.

Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo tijekom trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama te u skladu s pozitivnim propisima.

Prava pojedinaca

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na info@pazija.hr

Imate pravo na ispravak osobnih podataka koje posjedujemo ako su oni netočni. Također možete, uz određene iznimke, zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom.

Obavješćivanje o povredi osobnih podataka

U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo u roku 72 sata Vas i nadležno nadzorno tijelo porukom e-pošte o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.

Povreda osobnih podataka znači povredu sigurnosti koja vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju u vezi s nuđenjem naših usluga.

Vaša privola

Korištenjem ove web-stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi s našim skupljanjem i obradom Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).