Naručivanje

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem dodavanjem u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenima u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe te istu plati putem bankovnog transfer na račun prodavatelja. Potvrde o prihvatu i statusu narudžbe šaljemo na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Obrt Katija Zivkovic Photography obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ako nije moguće isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo kupca e-mailom radi zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Prednardužba

Određene proizvode nudimo putem prednarudžbe. Kada proizvod bude dostupan javljamo vam stanje putem e-maila te potom možete izvršiti narudžbu. Katija Zivkovic Photography ne odgovara u slučaju ako u periodu od kad vam je javljeno stanje proizvoda na lageru, do vaše kupnje, proizvod više nije dostupan.

Dostava

Naručene proizvode dostavljamo vlastitom dostavom ili renomiranim dostavnim službama (Hrvatska pošta, DPD, GLS, HP ekspres, DHL i drugi).

Cijene dostave istaknute su na Pazija.hr i u njima je sadržan pripadajući PDV. Cijene dostave aktiviraju se kod naručivanja.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100€ za područje Republike Hrvatske.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske jest 7 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze te se navedeni rok isporuke produžuje za dva do tri radna dana.

U rokove isporuke ne računaju se:

Dan prijama narudžbe;

Vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja;

Vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu;

Subote i nedjelje, te praznici i blagdani po hrvatskim propisima

Radno vrijeme službe za zaprimanje narudžbi i vlastitu distribuciju jest od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati.